Glasblæsning

Niebuhr Glass-peening har et glasblæseanlæg til glasblæsning af rustfrit stål, aluminium, messing og kobber.

Anlægget er stort og effektivt, således at vi kan håndtere større emner. Vores anlæg håndterer uden problemer emner i størrelsen 6000 x 3500 x 2500 mm. Større emner har været igennem.

Anlægget frasorterer blæsematerialet ved hjælp af vakuum, så der altid blæses med samme størrelse glasperler. Ved sorteringen/opsamlingen passerer alt glas en magnet og rist før det anvendes, så eventuelle fremmedlegemer som kulstof og jern frasorteres.

Niebuhr Glass-peening er en dygtig leverandør af glasblæsning. Dette skyldes virksomhedens mange års erfaring på området. Glasblæseanlægget kan justeres i tryk, så man undgår skævheder i emnerne efter glasblæsning, som nogen oplever. Niebuhr Glass-peening blæser altid med det rigtige tryk, afstand og vinkel, ud fra opgaven.

Der er stor forskel på glasblæsning og sandblæsning, da glasblæsning foregår med mikroskopiske glasperler som er kugleformede og ikke virker så slibende på materialet, i modsætning til sandblæsning, hvor sandkornene er meget skarpkantede og slider mere på materialet.

Glasblæsningen neutraliserer misfarvninger, fjerner oxidlag og bearbejdningsspor, svejsninger og andre bearbejdningsprocesser. Overfladen bliver ensartet med en mat finish.

Niebuhr Glass-peening tester vores blæsemiddel under mikroskop, således at vi er sikre på at blæse med rene og runde glasperler. Vi anvender perler i størrelsen 150-250 µm.

Ved glasblæsning opnår man en ruhed på Ra1,5-2,1, alt efter kundens ønsker og krav. Efterfølgende er der mulighed for at slyngrense emnerne, så man kan opnå en ruhed på Ra1,2-1,5. Samtidig giver man emnerne en flot silkeren overflade med et lille skær, samt fjerner glasstøvet, som ofte ses efter glasblæsning. (Se slyngrensning)

Se slyngrensning
Skriv til os

86 94 31 88