Slyngrensning

Niebuhr Glass-Peening har investeret i et stort automatisk slyngrensningsanlæg, der sikrer en ensartet og grundig overfladebehandling med en modstandsdygtig overflade til følge.

Ved slyngrensning “bombarderes” emnerne med rustfri mikro-stålkugler, der i en lukket kabine slynges mod emnet ved en justerbar hastighed. Slyngrensning neutraliserer misfarvninger, fjerner oxidlag og bearbejdningsspor, svejsninger og andre bearbejdningsprocesser.

Niebuhr Glass-peening har tilpasset sig branchens ønsker og krav, så vi kan levere en overflade med en lav Ra-værdi. Vores slyngrenser kan således indstilles, så vi kan imødekomme krav ned til Ra 0,9-1,1. Dette kræver en bejdsning af emnerne. Niebuhr Glass-peening anvender underleverandør til bejdsning. Vi er selvfølgelig behjælpelig med denne proces.

De bittesmå stålkugler deformerer i virkeligheden overfladen, selvom det ikke umiddelbart er til at se. Men deformationerne skaber spændinger i overfladen – og dermed en overflade, som er meget stærk over for såvel revner som korrosion.

Slyngrensning giver en effektiv forebyggelse af “metaltræthed”. Metaltræthed starter oftest som små revner i overfladen, som sidenhen vokser. På en overflade som er slyngrenset, vil træthedsrevner ikke så nemt opstå – og ikke så nemt brede sig.

Anlæggets kapacitet er alle emner op til størrelsen 2300 x ø1200 mm. Mindre emner ophænges på stativer, eller behandles i en af vores tromlerensere. Uanset størrelsen garanterer vi en ensartet overfladebe.

Beslag før og efter behandling

Rist før slyngrensning

Rist efter slyngrensning

Skriv til os

86 94 31 88